Czech junior open 2021

Czech junior open 2021

Stručně o turnaji

Český squash ve spolupráci s klubem Squash Especial vás zve na Czech junior open 2021. V lednu jsme neměli možnost odehrát tento turnaj v jeho tradičním termínu a proto nyní, když to podmínky umožňují, chceme Czech junior open odehrát alespoň touto "náhradní" formou v rámci klasického juniorského turnaje kategorie A. Na turnaj jsme pozvali i juniory z okolních zemí, abychom vám nabídli možnost potkat se i s jinými soupeři, než se běžně na domácích juniorských turnajích potkáváte.

Z tohoto důvodu bude mít turnaj hrací program nastavený tak, jak je tomu obvyklé u mezinárodních turnajů. Každý účastník bude moci startovat pouze v jedné věkové kategorii. Všechny kategorie budou zahájeny v sobotu 6.11.  a skončí v neděli 7.11.

Přihlašování na turnaj bude probíhat standardně a hlásit se můžete přes své přístupy na našem webu. Zahraniční účastníci budou do seznamů přihlášených doplňováni průběžně pořadatelem. Rozdíl oproti běžnému turnaji je dřívější uzávěrka přihlášek, která bude o týden dříve ve středu 27.10. do 10:00.

Pro české hráče jsme připravili nabídku turnajových balíčků (startovné, jídlo, ubytování). Prosíme všechny přihlášené, aby na e-mail forter@czechsquash.cz zaslali informaci o tom, o jaký z turnajových balíčků mají zájem.

Turnaj se koná za finanční podpory Hlavního města Prahy. 

             

Přihlášky do: 27.10.2021 10:00
Aktuální počet přihlášených hráčů/hráček: 89
Kategorie turnaje: JA

Český squash je finančně podporován Národní sportovní agenturou

NSA

HLAVNÍ PARTNER ČESKÉHO SQUASHE

AUTOCONT

PARTNEŘI ČESKÉHO SQUASHE

ASB Under Armour Dunlop
suitable
Vytvořilo APEX Solutions ve spolupráci s Grafickým studiem SUITABLE.CZ za finanční podpory FotoRobot