Muži C a PSA Czech Open

Muži C a PSA Czech Open

Stručně o turnaji

Jedinečná kombinace možnosti si zahrát v Brně béčko nebo céčko a přitom zhlédnout světový squash na profesionálním turnaji PSA Czech Open 2022, který bude probíhat v Centru Viktoria od 3. do 7. 11. 2022 !!! 

Squash Viktoria a Centrum Viktoria si Vás dovolují pozvat nejen na turnaj mužů kategorie C, jehož hlavním partnerem je společnost IRISH PUB ERIN´S FLAG a partnerem Restaurace By The Way., ale i na profi squash.

PSA Czech Open 2022 je historicky největším turnajem konaným ve squashi na území ČR. Jeho součástí jsou tři turnaje v jednom.

  1. PSA Czech Open 2022 mužů - kategorie Challenger tour 30 s dotací $30.000. Na turnaj je přihlášeno 24 hráčů z 11 zemí a 3 kontinentů. Všichni hráči jsou příslušníky TOP 100 světových žebříčků (vyjma divokých karet). Jedničkou turnaje je obhájce prvenství z loňského roku Nicolas Mueller ze Švýcarska (14.světového žebříčku), dvojkou pak Raphael Kandra z Německa (19.). Do turnaje se kvalifikovali dva hráči našeho klubu a nejvýše postavení Češi ve světovém žebříčku Martin Švec a Daniel Mekbib. Na divokou kartu bude startovat Jakub Solnický.
  2. PSA Czech Open 2022 žen  - kategorie Challenger tour 3 s dotací $3.000. Na turnaj je přihlášeno 16 hráček z 10 zemí a 2 kontinentů. Jedničkou turnaje Tessa ter Sluis z Nizozemska (74. na světě), dvojkou pak Torrie Malik z Anglie (84.). Do turnaje se kvalifikovali čtyři české hráčky a to Tamara Holzbauerová, Tereza Široká, Sofie Hausknotzová a na divokou kartu statující brněnská juniorka Karolína Šrámková.
  3. PSA Dietz Cup mužů  - kategorie Sattelite s dotací $1.000 pro začínající hráče. Tohoto turnaje se budou účastnit především juniorští hráči, kteří letos začínají na okruhu PSA hrát. Do turnaje budou moci nastoupit ale i poražení z 1. kola turnaje PSA Czech Open 2022 mužů, takže jeho obsazení bude na tuto kategorii turnaje naprosto "hvězdné".

Veškeré info o turnaji, hráčích, los a podobně naleznete na webu Squash Viktoria

a

https://www.psaworldtour.com/tournament/czech-open-2022/

Partnery turnaje a klubu jsou:



PSA czech open 2022 plakat.png

Přihlášky do: 02.11.2022 10:00
Aktuální počet přihlášených hráčů/hráček: 15
Kategorie turnaje: MC

Český squash je finančně podporován Národní sportovní agenturou

NSA

HLAVNÍ PARTNER ČESKÉHO SQUASHE

AUTOCONT

PARTNEŘI ČESKÉHO SQUASHE

ASB Under Armour Dunlop
suitable
Vytvořilo APEX Solutions ve spolupráci s Grafickým studiem SUITABLE.CZ za finanční podpory FotoRobot