DIETZ Cup - Muži A

DIETZ Cup - Muži A

Stručně o turnaji

Důležité upozornění

Na základě žádosti pořadatele a rozhodnutí SK ČASQ se v neděli budou dohrávat pouze utkání o 3. místo a finále (popřípadě zápasy o 5. a 7. místo, pokud budou hráči chtít). Všechna ostatní utkání proběhnou v sobotu. Důvodem tohoto rozhodnutí je účast značné části zúčastněných hráčů na Memoriálu Miroslava Cellera v neděli v Bratislavě.

Squash Viktoria Centrum Viktoria si Vás dovolují pozvat na squashový víkend kategorie I, jehož součástí je turnaj mužů kategorie A. Hlavním partnerem tohoto turnaje je společnost Dietz s.r.o. a partnery IRISH PUB ERIN´S FLAG a Restaurace By The Way. Pro účastníky turnaje bude zajištěno občerstvení. Turnaj je pořádán společně s turnajem žen kategorie A a turnajem mužů kategorie B. Všechna utkání budou probíhat v Centru Viktoria. Muži A hrají v sobotu a v neděli, ženy A v sobotu a muži B v neděli.


Live stream z kurtu č.1 z celého hracího víkendu z brněnského Centra Viktoria (v sobotu turnaje žen A a mužů A a v neděli dohrávka mužů A a turnaj mužů B) můžete sledovat na youtube kanále Squash Viktoria zde.

Důležité upozornění:

Na základě žádosti pořadatele a rozhodnutí SK ČASQ se v neděli budou dohrávat pouze utkání o 3. místo a finále (popřípadě zápasy o 5. a 7. místo, pokud budou hráči chtít). Důvodem tohoto rozhodnutí je účast značné části zúčastněných hráčů na Memoriálu Miroslava Cellera v neděli v Bratislavě.


Pořadatel udělil DK pro účast v turnaji hráčům:

Martin Sládeček


PROGRAM NEDĚLE:

09:30 hod. - zápas o 3. místo

10:00 hod. - finále



PARTNERY TURNAJE A KLUBU JSOU:



Přihlášky do: 03.05.2023 10:00
Aktuální počet přihlášených hráčů/hráček: 16
Kategorie turnaje: MA

Český squash je finančně podporován Národní sportovní agenturou

NSA

HLAVNÍ PARTNER ČESKÉHO SQUASHE

AUTOCONT

PARTNEŘI ČESKÉHO SQUASHE

ASB Under Armour Dunlop
suitable
Vytvořilo APEX Solutions ve spolupráci s Grafickým studiem SUITABLE.CZ za finanční podpory FotoRobot