Promedeus Cup MB a PSA Czech Open 2023

Promedeus Cup MB a PSA Czech Open 2023

Stručně o turnaji

Jedinečná kombinace možnosti si zahrát v Brně béčko a přitom zhlédnout světový squash na profesionálním turnaji PSA Czech Open 2023, který bude probíhat v Centru Viktoria od 2. do 6. 11. 2023 !!! 

Squash Viktoria a Centrum Viktoria si Vás dovolují pozvat nejen na turnaj mužů kategorie B, jehož hlavním partnerem je společnost PROMEDEUS a partnerem ERIN´S FLAG IRISH PUB , ale i na profi squash. 

Turnaj je vyhrazen pouze pro 32 hráčů !!!

Pořadatel udělil divokou kartu pro účast v turnaji:

Ondřej Bořil

Kristián Bořil


PSA Czech Open 2023 je historicky největším profesionálním turnajem konaným ve squashi na území ČR. Jeho součástí jsou tři turnaje v jednom.

TV - reklama monitory (19).png

  1. PSA Czech Open 2023 mužů - kategorie Challenger tour 30 s dotací $30.000. Na turnaj je přihlášeno 24 hráčů ze 14 zemí a 3 kontinentů. Většina hráčů jsou příslušníky TOP 100 světových žebříčků. Jedničkou turnaje je obhájce prvenství z prvních dvou ročníků Nicolas Mueller ze Švýcarska (14.světového žebříčku), dvojkou pak Patrick Rooney z Anglie (18.). Do turnaje se kvalifikovalo pět domácích hráčů. a to Martin Švec, Viktor Byrtus, Daniel Mekbib a Jakub Solnický. Na divokou kartu bude startovat Ondřej Vorlíček.
  2. PSA Czech Open 2023 žen  - kategorie Challenger tour 9 s dotací $9.000. Podařilo se nám navýšit kategorii turnaje a dotaci o dva stupně !!! Na turnaj je přihlášeno 24 hráček z 12 zemí a 3 kontinentů. Jedničkou turnaje Haia Ali z Egypta (80. na světě), dvojkou pak Asia Harris z Anglie (89.). Do turnaje se kvalifikovali čtyři české hráčky a to Anna Serme, pro níž je to první turnaj po mateřské pauze, Tamara Holzbauerová a na divoké karty statující brněnské juniorky Karolína Šrámková a Riana Alexová.
  3. PSA Dietz Cup mužů  - kategorie Sattelite s dotací $1.000 pro začínající hráče. Tohoto turnaje se budou účastnit především juniorští hráči, kteří letos začínají na okruhu PSA hrát. Do turnaje budou moci nastoupit ale i poražení z 1. kola turnaje PSA Czech Open 2023 mužů, takže jeho obsazení bude na tuto kategorii turnaje naprosto "hvězdné".

Veškeré info o turnaji, hráčích, los a podobně naleznete na webu Squash Viktoria

a

PSA World Tour

Partnery turnaje a klubu jsou:



Přihlášky do: 01.11.2023 10:00
Aktuální počet přihlášených hráčů/hráček: 24
Kategorie turnaje: MB

Český squash je finančně podporován Národní sportovní agenturou

NSA

HLAVNÍ PARTNER ČESKÉHO SQUASHE

AUTOCONT

PARTNEŘI ČESKÉHO SQUASHE

ASB Under Armour Dunlop
suitable
Vytvořilo APEX Solutions ve spolupráci s Grafickým studiem SUITABLE.CZ za finanční podpory FotoRobot